Magyarország Kormánya - Európai Regionális Fejlesztési Alap - Széchenyi 2020

KORPUS Rendszerház Korlátolt felelősségű Társaság

Eger

Szakértői értékelés alapján: 61 / 100
I. (7)
II. (16)
III. (14)
IV. (12)
V. (10)
VI. (3)

Elérhetőség:

3300 Eger, Szent János utca 4

Kapcsolattartók:

Molnár Attila
ügyvezető
+36 30 928 8286
molnar.attila@korpus.hu

Kapcsolatfelvétel:


Szakértői területek


Bemutatkozás

Több mint 25 éves tapasztalatunkból kiindulva vállalkozásunk elsődleges feladatként tűzte ki, hogy Magyarországon egyedülálló komplexitású és színvonalú bútor és -faipari megoldásokat fejlesszen.A KORPUS fejlesztői csapata 1993 óta foglalkozik szoftverrendszerek fejlesztésével. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a hazai bútorgyártók jelentős része a KORPUS Integrált Bútoripari Rendszerre építi vállalkozását, használja azt gyártás előkészítésre, faipari gépeinek vezérlésére és értékesítési folyamatainak automatizálására.Fejlesztéseink közé tartoznak lapszabászati optimalizáló, táblafelosztó és CNC megmunkáló központ vezérlő alkalmazások, CAD/CAM rendszerek, készletgazdálkodást, gyártás-előkészítést és gyártási ütemezést felügyelő alkalmazások, kereskedelmi és ügyfélkezelő rendszerek, valamint internetes kiszolgálásokat támogató megoldások. Készséggel állunk továbbá ügyfeleink rendelkezésére egyedi igényeikhez igazított fejlesztésekkel, szoftvertámogatói szolgáltatásokkal, valamint technológia szaktanácsadással is.Úgy gondoljuk, hogy sikerült kivívni partnereink elismerését és megbecsülését. Tapasztalataink szerint eredményeink magasan képzett munkatársainknak, és a partnereinkkel kialakított hosszú távú, közvetlen kapcsolatnak köszönhető. Munkatársaink általában az informatika elkötelezettjei, akiknek hivatásuk egyben hobbijuk is. Úgy gondoljuk, hogy egy technológiai fejlesztés sikeres működésének legfőbb fokmérője az ügyfelek elégedettsége, minden egyéb gazdasági paraméter csak rövid távon tölthet el bennünket megelégedéssel. Minden döntésünkre jellemző a hosszú távú gondolkodás. Fiatal munkatársaink rugalmassága a garancia arra, hogy a felmerült problémákat a lehetséges határokon belül - és gyakran azon túl - igyekszünk megoldani. Nyitottak vagyunk minden új probléma és technológia iránt.Az a küldetésünk, hogy támogassuk a legújabb technológiát alkalmazó ügyfeleinket üzleti céljaik sikeres megfogalmazásában és megvalósításában. Ennek érdekében útmutatást nyújtunk partnereink részére a bútoripari rendszerek elméleti kialakításától kezdve egészen a kézzelfogható eredményekkel szolgáló gyakorlati megvalósulásig. Azt kívánjuk elérni, hogy rendszereink tényleges versenyelőnyt biztosítsanak partnereink számára. 


Szolgáltatásaink bemutatása

Vállaljuk a meglévő, telepített rendszereink hatékonyabb alkalmazásához kapcsolódó helyszíni szaktanácsadási és oktatási feladatok ellátását, valamint a gyártás és gyártás-előkészítés során felmerülő új igények felmérését és javaslatok kidolgozását. Rendszereink komplexitásából adódóan, a szaktanácsadások alkalmával új alkalmazási területeket tudunk feltárni, és/vagy javaslatokat teszünk a telepített alkalmazói moduljaink hatékonyabb használatára. Szolgáltatásaink körébe tartozik az alkalmazottak részére történő csoportos, helyszíni oktatás, továbbképzés is. Szaktanácsadási és oktatási szolgáltatásunkat úgy meglévő, mint leendő ügyfeleink részére ajánljuk, elsősorban a gyártás, gyártás-előkészítés és kereskedelem területén, a mikro vállalkozásoktól a középvállalkozásokig.

 


Vállaljuk, elsősorban a hazai bútoripari vállalkozások részére célszoftverek és vállalatirányítási rendszerek egyedi fejlesztését, testreszabását. Az egyéni igényeknek megfelelően bármilyen ilyen jellegű munkában tudunk segítséget adni az ügyfeleinknek. Számos operációs rendszerre képesek vagyunk programot fejleszteni, de fő profilunk a Windows-os architektúra. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk lapszabászgépekhez és CNC megmunkáló központokhoz történő posztprocesszorok, web alapú platformfüggetlen szoftverek, hardver közeli és PLC programok, adatbáziskezelő alkalmazások fejlesztésében és rendszerintegrációban.

 

Szoftverkövetési és karbantartási szolgáltatásunk keretében, szerződött partnereink részére biztosítjuk a hozzáférést a KORPUS Integrált Bútoripari Rendszer folyamatos fejlesztéseihez és módosításaihoz, biztosítva ezáltal azt is, hogy partnereink működő adatai átkerüljenek az új verziókba és fennakadás nélkül folytathassák munkájukat. Szakértő, készséges, telefonon, elektronikus levélben és távoli eléréssel történő támogatást nyújtunk a KORPUS használata során felmerülő kérdésekben, valamint további kedvezményeket biztosítunk a helyszíni telepítés, szaktanácsadás és kiszállás költségeiből. Szoftverkövetési és karbantartási szolgáltatásunkat minden meglévő ügyfelünknek ajánljuk, CNC vezérlésű táblafelosztó géppel és megmunkáló központtal rendelkező partnereinknek részére pedig nélkülözhetetlen tartjuk.


Molnár Attila (ügyvezető)
14386480-2-10
2008
0-10 millió Ft
80 millió Ft
3
mikrovállakozások
kisvállalkozások
Bútoripar
Faipar
Kereskedelem
9

Szakértőink


This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.