Magyarország Kormánya - Európai Regionális Fejlesztési Alap - Széchenyi 2020

Brightdea Solutions Korlátolt Felelősségű Társaság

Budapest

Szakértői értékelés alapján: 53 / 100
I. (12)
II. (17)
III. (7)
IV. (4)
V. (11)
VI. (2)

Elérhetőség:

1164 Budapest, Budapesti út 157/G

Kapcsolattartók:

Horváth Tamás
Ügyvezető
horvath.tamas@brightdea.hu
Horváth Balázs
Senior Információbiztonsági tanácsadó
horvath.balazs@brightdea.hu

Kapcsolatfelvétel:


Szakértői területek


Bemutatkozás

A Brightdea Solutions célja, hogy olyan objektív információkat szolgáltasson a vállalatok vezetőinek az informatikai területek aktuális helyzetéről, aminek a segítségével megvalósítható az üzletfolytonosság.A hatékony innovációhoz a kockázattal arányos intézkedések felső szintű és költséghatékony menedzselése elengedhetetlen, mert a működési hatékonyság javítása cége növekedésének, illetve nyereségességének a záloga. A 2019-es nemzetközi és hazai felmérések megegyeznek abban, hogy a következő 12 hónap során a magyar vezetők 81%-a működési hatékonyság javítását tartja kulcsfontosságúnak vállalata sikeressége érdekében.A Brightdea Solutions a jelenkor információbiztonsági kihívásaira válaszul alakult. A digitális vállalatoknak olyan online információkat és adatokat kell birtokolniuk, melyeket már a tulajdonos, vagy a menedzsment akár valós időben elemezhet. A generációváltás által indukált piaci változások új vállalatműködtetési- és változásmenedzsment módszertant hívnak életre. A változások iránti kényszer vagy nyomás akár vállalaton belül akár külső környezetben egyre nagyobb. Munkánk során sokszor tapasztaljuk, hogy nem lehet igazán innovatív egy olyan vállalat, akinek nincs átfogó analitikus képe vállalata digitális működéséről.Alkalmazott módszereinkkel képesek vagyunk megbízóink projektjeinek teljeskörű támogatására és megvalósítására, mert Brightdea Solutions által használt módszerek a kis- és középvállalkozásoktól egészen a nagyvállalati megoldásokig terjednek.


Szolgáltatásaink bemutatása

Szolgáltatások:Tanácsadás - Működés optimalizálás, Üzleti folyamatok elemzése, Projektmenedzsment, ISO felkésztés, Működési kockázatok feltárása, Adatvédelem, InformációbiztonságÜzemeltetés - Szerverhosting, Szervezüzemeltetés Home Office és távmunka,  Hálózati infrastruktúra,  Csoportmunka rendszerek,  WebhostingBiztonsági megoldások - Biztonság és távmunka, Biztonsági szolgáltatások,  Esemény- és naplókezelés, Biztonsági termékek értékesítéseDigitális stratégia - Digitális átalakulás,  Változásmenedzsment,  Analitikus üzletfejlesztés,  Digitális vállalat,  Digitális stratégia,  Képzés és Oktatás


Horváth Tamás (ügyvezető)
24958880-2-42
2014
10-50 millió Ft
172 millió Ft
1
kisvállalkozások
középvállalkozások
nagyvállalatok
pénzintézet
államigazgatás
gyártás
gépjárműipar
egészségügy
számvitel
üzletiviteli tanácsadás
reklám, piackutatás
adminisztratív, kiegészítő üzleti szolgáltatás
6

Szakértőink


This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.