Magyarország Kormánya - Európai Regionális Fejlesztési Alap - Széchenyi 2020

GOLD COMMUNICATIONS Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Budapest

Szakértői értékelés alapján: 81 / 100
I. (15)
II. (17)
III. (12)
IV. (20)
V. (13)
VI. (4)

Elérhetőség:

1112 Budapest, Cirmos utca 8

Kapcsolattartók:

Szabó Mónika
ügyvezető
+36 1 365 6775
monika.szabo@goldcomm.hu

Kapcsolatfelvétel:


Szakértői területek


Bemutatkozás

A Gold Communications Kft.-t 2001-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy PR- ügynökségként, illetve marketing-tanácsadóként munkánkkal hidat építsünk a hazai vállalkozások és vállalatvezetők, valamint a gyakran elvontnak tűnő, de hatékony marketingtrendek, kifejezések és gyakorlatok között. Bár rengeteget tanultunk és változtunk az elmúlt két évtizedben, céljaink megmaradtak. Magas szakmai színvonalú szolgáltatást adunk, de nem távolodunk el a piac realitásaitól és ügyfeleink mindennapi üzletmenetétől. Nemcsak hasznára akarunk lenni a hozzánk fordulóknak, de mindezt egyszerűen és érthetően tesszük.

Az évek során azt tapasztaltuk, hogy PR-ügynökségünk ügyfelei elsősorban hazai középvállalatok, de rengeteg kivétel is akad munkánk során, a legkisebb mikrovállalkozásoktól a multinacionális cégekig, önkormányzatoktól a különböző kormányzati intézményekig. Bárki is legyen a megbízónk, tanácsadóként igyekszünk pontosan azt nyújtani számára, amire valóban szüksége van.

A jó PR-ügynökség bizonyos értelemben olyan, mint a jó ügyvéd: ügyfele érdekeit kell képviselnie minden helyzetben, még akkor is, ha a megbízó nincs tisztában azzal, mi szolgálná leginkább az ő javát.

Szolgáltatásaink bemutatása

Marketing- és PR ügynökségként mindent elvégzünk, amire ügyfeleinknek szüksége van a sikerhez.

Rendszeres feladatunk a marketingtanácsadás, az értékesítési- és marketingstratégia kidolgozása és végrehajtása. Készítünk hirdetési tervet és mixet, ehhez a kreatívot (online, offline, rádió, tv, in- és outdoor). Megtervezzük és végrehajtjuk ügyfeleink közösségi és Google Ads-kampányait, menedzselünk Facebook és más közösségi oldalakat is. Feladatunk bármilyen filmkészítés, szövegírás, sajtóközlemények, marketingszövegek, megkereső- és hírlevelek, bemutatkozók, és minden más szöveg.


Ügyfeleinknek, de külső megrendelésre is szervezünk rendezvényt, mint sajtótájékoztató, bál, csapatépítő, szakmai nap, konferencia, VIP-party, fogadás, workshop, kóstoltatás, ill. megszervezzük ügyfeleink részvételét mások rendezvényein.

Foglalkozunk piackutatással, igény-, ügyfél- és dolgozói elégedettségi felméréssel, konkurenciakutatással, fókuszcsoportos vizsgálatokkal, attitűd- és ismertségi felmérésekkel is.

 


Szabó Mónika (ügyvezető)
12748574-2-43
2001
0-10 millió Ft
221 millió Ft
8
mikrovállakozások
kisvállalkozások
középvállalkozások
Államigazgatás
Építőipar
Informatika
Autóipar
Vegyipar
Oktatás
Gépgyártás
21

Szakértőink


Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.