Magyarország Kormánya - Európai Regionális Fejlesztési Alap - Széchenyi 2020

Helix Vezetési és Informatikai Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Budapest

Szakértői értékelés alapján: 80 / 100
I. (17)
II. (20)
III. (14)
IV. (8)
V. (12)
VI. (9)

Elérhetőség:

1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113

Kapcsolattartók:

Gamplett Marcell
junior tanácsadó
marcell.gamplett@helixconsulting.eu

Kapcsolatfelvétel:


Szakértői területek


Bemutatkozás

Nevünk – Helix – jelentése a DNS alakjával azonosítható, amely a folytonosságot, a folyamatos, könnyed mozgást, az erőt és egymás folyamatainak erősítését, a dinamizmust és az örök fejlődést szimbolizálja. A Helix Vezetési és Informatikai Tanácsadó Kft-t 2014-ben alapították a banki informatika és banki operáció, kereskedelem, szolgáltatás és termeléssel foglalkozó cégek fejlesztése mellett elkötelezett, több éve ezeken a területen dolgozó tanácsadók.

 

Szolgáltatásaink bemutatása

VEZETÉSI TANÁCSADÁS

Célunk, hogy elsősorban olyan vezetési tanácsadási szolgáltatásokat és termékeket adjunk ügyfeleink – pénzintézetek, biztosítótársaságok, kereskedelmi- és szolgáltató cégek – részére, amelyek sikeressé teszik nemcsak őket, hanem minket is. Ehhez számos módszertant, megközelítést használunk. Az egyik legújabb ezek közül a méltán felkapott a jövő szervezeteinek működését modellező térkép, és az ebből következő fejlesztés lehetősége.

FŐ SZOLGÁLTATÁSAINK
  • Vállalati- és részterületi stratégiakészítés;

  • Szervezeti- és működésfejlesztési tanácsadás, a folyamatfejlesztésre vonatkozó tanácsadás (folyamatfelmérés, optimalizálás, Lean, SixSigam, BPR, szervezetkialakítás stb.);

  • Projektmenedzsment-tanácsadás és

  • IT-tanácsadás (rendszerszervezés, üzleti elemzés, tesztmenedzsment).A fentiek mellett folyamatosan fejlesztjük szakmai tudásunkat, és innovatív tanácsadási szolgáltatásokat dolgozunk ki. Ezekben az aktuális banki és biztosítói trendekhez igazodva foglalkozunk a „customer experience” és a „digital banking” területek megoldásaival, illetve az ügyfélszolgálati működés felmérését és javítását segítő szoftverfejlesztéssel.INSIGHT SZOLGÁLTATÁSOKMINDEN INFORMÁCIÓ EGY KÉZBEN - Minden adat, az Ön igényei szerint: a lakosságra vonatkozó szocio-demográfiai jellemzők, ügyfeleket vagy vásárlási szokásokat leíró információk, forgalmat befolyásoló tényezők vagy akár az ügyfelek véleménye a versenytársakról. Mindezt egy kézben, egy egyszerűen áttekinthető, könnyen használható és szinte bárhonnan elérhető, térképalapú alkalmazás képernyőjén.Gamplett Gábor (ügyvezető)
24927899-2-43
2014
10-50 millió Ft
167 millió Ft
11
középvállalkozások
Multinacionális szolgáltató és termelő cégek
Pénzintézetek - bankok, biztosítók
KKV vállalkozások
31

Szakértőink


Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.