Magyarország Kormánya - Európai Regionális Fejlesztési Alap - Széchenyi 2020

Helix Vezetési és Informatikai Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Budapest

Szakértői értékelés alapján: 76 / 100
I. (19)
II. (11)
III. (13)
IV. (13)
V. (12)
VI. (9)

Elérhetőség:

1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113

Kapcsolattartók:

Gamplett Gábor
ügyvzető partner
Gabor.Gamplett@helixconsulting.eu

Kapcsolatfelvétel:


Szakértői területek


Bemutatkozás

A Helix Consulting alapítóinak célja a cég 2014-es létrejötte óta az, hogy tanácsadóként felhalmozott tapasztalataikkal és tudásukkal támogassák más cégek munkáját, előrelépését és fejlődését. Megvalósítják ügyfeleik elképzeléseit, segítenek létrehozni és mederben tartani mindazon projekteket, amelyek a megrendelők belső kapacitásainak, speciális szakértelmének hiányában nem, vagy csak jóval kisebb hatékonysággal jöhetnének létre. A Helix Consulting tanácsadói fő szakmai területe a vezetési tanácsadás – projektmenedzsment, szervezetfejlesztés, folyamatmenedzsment, üzleti elemzés - és a legkülönbözőbb rendszerbevezetések szakértői és informatikai támogatása az előkészítéstől az utánkövetésig. A mintegy 30 tanácsadót felsorakoztató társaság jellegzetes ügyfelei a nagyobb szervezetek közül kerülnek ki, de az utóbbi időben a cég a KKV szektorra is kiterjesztette tevékenységét és számos nem profitorientált szervezetnek is nyújt tanácsadást. Ez a szegmens Magyarországon általában nem tartozik az üzleti tanácsadási szolgáltatás felhasználói közé, miközben folyamataik és működési modelljük megújítása jelentősen javíthatná versenyképességüket. A klasszikusnak mondható, fentebb felsorolt menedzsment tanácsadási formák adják a Helix munkájának zömét, miközben a cég jelentős és innovatív, nemzetközi viszonylatban is figyelemreméltó eszközöket és egy-egy működési területre célzott szolgáltatásokat és termékeket is fejleszt. A legjelentősebb, többszörösen díjazott megoldás ezek közül az Insight-néven működő, lokációalapú szolgáltatás, amellyel képesek megválaszolni minden, földrajzi lokációhoz kötődő, vagy arra vonatkozó üzleti kérdést. Ez a forgalombecsléstől a versenytárselemzésen át az optimális helyszín kiválasztásáig rengeteg lehetőséget kínál, és új, minden eddiginél megbízhatóbb alapokat teremt számos üzleti döntéshez. Emellett a Helixnek van megoldása a home office, mint foglalkoztatási forma biztonságos integrálására, az ügyfélszolgálatok működésének optimalizálására is.

Szolgáltatásaink bemutatása

VEZETÉSI  TANÁCSADÁS

Célunk, hogy elsősorban olyan vezetési tanácsadási szolgáltatásokat és termékeket adjunk ügyfeleink; pénzintézetek, biztosítótársaságok, kereskedelmi- és szolgáltató cégek részére, amelyek sikeressé teszik nemcsak őket, hanem minket is.
Fő szolgáltatásaink

  • A vállalati- és részterületi stratégiakészítést;

  • A szervezeti- és működésfejlesztési tanácsadást, a folyamatfejlesztésre vonatkozó tanácsadást (folyamatfelmérés, optimalizálás, Lean, SixSigam, BPR, szervezetkialakítás stb.);

  • A projektmenedzsment-tanácsadást és az

  • IT-tanácsadást (rendszerszervezés, üzleti elemzés, tesztmenedzsment).A fentiek mellett folyamatosan fejlesztjük szakmai tudásunkat, és innovatív tanácsadási szolgáltatásokat dolgozunk ki. Ezekben az aktuális banki és biztosítói trendekhez igazodva foglalkozunk a „customer experience” és a „digital bankig” területek megoldásaival, illetve az ügyfélszolgálati működés felmérését és javítását segítő szoftverfejlesztéssel.

HELIX INSIGHT

Elemezzük a lakosságra vonatkozó szocio-demográfiai jellemzőket, ügyfeleket vagy vásárlási szokásokat leíró információkat, forgalmakat befolyásoló tényezőket vagy akár az ügyfelek véleményét a versenytársakról. Mindezt egy kézben, egy egyszerűen áttekinthető, könnyen használható és szinte bárhonnan elérhető, térképalapú alkalmazás képernyőjén.


Gamplett Gábor (ügyvezető)
24927899-2-43
2014
10-50 millió Ft
462 millió Ft
11
kisvállalkozások
középvállalkozások
nagyvállalatok
Pénzügyi, biztosítási tevékenység
Államigazgatás
Kereskedelem
Feldolgozóipar
Információ, telekommunikáció
11

Szakértőink


Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.