Magyarország Kormánya - Európai Regionális Fejlesztési Alap - Széchenyi 2020

X-SIGHT Korlátolt Felelősségű Társaság

Budapest

Szakértői értékelés alapján: 64 / 100
I. (7)
II. (20)
III. (14)
IV. (8)
V. (7)
VI. (8)

Elérhetőség:

1117 Budapest, Budafoki út 183

Kapcsolattartók:

Hidasi Ágnes
project and client manager
+36 30 242 6570
agnes.hidasi@gmail.com

Kapcsolatfelvétel:


Szakértői területek


Bemutatkozás

Az X-SIGHT Kft. Magyarország piacformáló tanácsadó vállalata, mely 100%-ban magyar tulajdonban áll. A megbízásos formában 22 országban jelenlévő, budapesti székhelyű, a projekteket Európai hatáskörben is megvalósító cégünk mögött több, mint 80 tapasztalt, elkötelezett és szakmájában kiváló tanácsadó áll, akiknek a mindennapjaik részét képezik a változások generálása, valamint a bénító paradigmák inspiráló és áttörést segítő működéssé formálása.Kollégáink mélyen hisznek a folyamatos innováció, a bátor és élményekkel teli fejlesztési módszerek fontosságában, illetve a stratégiai partnerségben rejlő értékteremtésben. A fókusz területeink közé tartozik a diagnosztika, tréning, coaching, valamint a tanácsadás, melyek segítségével hozzájárulunk ügyfeleink fejlődéséhez. Ezt mottónk is alátámasztja, küldetésünk: Embereket és szervezeteket teszünk sikeressé, hogy megvalósítsák jövőképüket.
Felhalmozódott ismereteink, tudásunk, gyakorlati munkáink alapján azt tapasztaljuk, hogy a sikeres vállalkozás 3 pillére:

1.a jó stratégia és annak aktiválása

2.a harmonikus együttműködés

3.operatív hatékonyság

12 éves (a jogelődökkel együtt 34 éves) tapasztalattal rendelkezünk a hazai felnőttképzés, tanácsadás, szervezetfejlesztés témaköreiben. Több, mint 10 szektorban dolgoztunk eddig, programjainkon a részvevők száma 10.000 fő/év.

Szolgáltatásaink bemutatása

Cégünknek alapvetően 4 legfőbb profilja van:

Diagnosztika: 13 professzionális eszközzel: Benchmarking, AC / DC, Innermetrix, 180° / 360°-os felmérés, Interjú, Shadowing, Szociometria, Próbavásárlás, Munkakör elemzés, Kompetencia és motiváció mátrix, CFR analízis, Happy Company Index

Tanácsadás: 10 féle iparági tapasztalatra építve: Értékrend, jövőkép-és stratégiaalkotás, Költség-optimalizálás, Best & Worst Practice, Szervezeti struktúra alakítás, Változás menedzsment, Minőségi létszámfejlesztés, Paradigmaváltás, Folyamatoptimalizálás, Innováció menedzsment, Belső ügyfélélmény, Generáció menedzsment, Talent menedzsment

Tréning: EQ X-Press, Munkatechnológia, B2C, B2B, C2C hatékonyság növelés, Customer First /Ügyfélélmény, Online transzformáció, Asszertív tárgyalásvezetés, Együttműködés & konfliktuskezelés, Időgazdálkodás

Coaching: 24.000 megvalósított óra céges szinten
Cégünk főbb projektjei az alábbi témakörökbe tartoznak:

1. A szervezeti struktúra, valamint a tevékenységek/folyamatok optimalizálása témakörében számos diagnosztikai eszközünk áll rendelkezésre, melyek segítségével elemezzük a szervezeti struktúrát és tevékenységeket. A kialakítás és optimalizálás folyamatában a leghatékonyabb eszközeink a Possibility és Result Meetingek. A szervezeti és tevékenység optimalizálása során támogatjuk partnereinket a belső szabályzatok, kontrollok, munkafolyamatok, munkakörök kidolgozásában, és ennek HR-oldali vonzataiban. Együttműködésünk kiterjed az üzletmenet folytonosságát, fejlesztését célzó tanácsadásra is.

2. A szervezet digitális transzformációjának elősegítésével kapcsolatos tanácsadásunk abban nyújt segítséget, hogy egy korábbi analóg megoldást hogyan lehet digitális megoldásokkal kiváltani, és ehhez a munkavállalókat miként tudjuk felkészíteni hozzáállás és szakmai szempontok tekintetében.

3. A vezetői- és menedzsment tanácsadás témakörében a menedzsment tudásátadására, a vezetői készségek és kompetenciák fejlesztésére, valamint a változás-menedzsmentre helyezzük a hangsúlyt, melyhez a leghatékonyabb tréning programjaink közé tartozik például a Vezetői Akadémia, Vezetői MesterModellek és az EQ X-Press. A csoportos tréning programokat kiválóan egészítik ki az egyéni executive és business coachingok.

4. A különféle képzési programok kialakítása, képzési terv készítése szervesen kapcsolódik a fejlesztő programokhoz annak révén, hogy minden egyes folyamatot testre szabunk. Programjaink innovatív elemeket, a tananyag megértését elősegítő játékos gyakorlatokat és oktatási segédanyagokat tartalmaznak, melyek mind a klasszikus, mind az online térben remekül használhatók.

 


Várhelyi Attila (ügyvezető)
11709349-2-43
2009
10-50 millió Ft
309 millió Ft
2
középvállalkozások
nagyvállalatok
pénzügyi szféra (bank, biztosítás)
telekommunikáció
gyártás (pl. gépgyártás, élelmiszeripar)
értékesítés (B2B, B2C, D2D)
13

Szakértőink


Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.