Magyarország Kormánya - Európai Regionális Fejlesztési Alap - Széchenyi 2020

LEANNOVATION SOLUTIONS Korlátolt Felelősségű Társaság

Budapest

Szakértői értékelés alapján: 58 / 100
I. (9)
II. (12)
III. (9)
IV. (7)
V. (15)
VI. (6)

Elérhetőség:

1031 Budapest, Dósa utca 5

Kapcsolattartók:

Kapcsolatfelvétel:


Szakértői területek


Bemutatkozás

A Leannovation Solutions Kft. törekvése a Lean & Minőségmenedzsment és egyéb szervezetfejlesztési megoldások ötvözésével a vevői elégedettség, a versenyképesség és a folyamatos megújulás mellett elkötelezett vállalkozások segítése az ezen célokat támogató vezetési kultúrák kialakításában, a módszerek/eszközök hatékony elsajátításában, valamint a menedzsment rendszerek vitalizálásában. Az általunk életre hívott Leannovation brand is ezen értékeket képviseli.

Csapatunk a piaci versenyképesség növelésének különböző szegmenseiben - minőségfejlesztés, termelékenység / hatékonyság növelése, irányítási rendszerek fejlesztése, szervezetfejlesztési szolgáltatások - segíti Ügyfeleit. A 2008-ban indított vállalkozásunk a minőségi, alapos és komplex munkavégzés mellett biztos szakmai tudásunkra, szervezettségünkre és alkalmazkodó képességünkre alapoz. 

Megoldásainkat operatív, cél-orientált szakértői projektek keretében realizáljuk. Ügyfeleink egyrészt a KKV szektor, másrészt nagyvállalatok vezetői, akik a gyakorlati megközelítés, hiteles tudásátadás a "genba" fókusz okán választanak partnerként. Referenciáink széles iparági szegmenst fednek le, erősségünk a gyártás (autóipar, könnyűipar, repülőgépipar) de szolgáltatóiparban is dolgozunk.

Képzéseinket a Leannovation Training Centerben, elméleti alapokra építkező, gyakorlatközpontú tréningeken valósítjuk meg, fókuszálva a saját élményen történő tanulásra. Büszkék vagyunk rá, hogy a Leannovation brandnév alatt működtetett szakmai közösségünk dinamikusan fejlődik, segítve ezzel a lean/szervezeti kiválóság gyakorlatának népszerűsítését. Azon dolgozunk, hogy a Leannovation a szakmailag hiteles és előremutató tudás tárháza, a lean hazai motorja  és rendszeres közösségi találkozó legyen.

Szolgáltatásaink bemutatása

1+1 > 2. Mi ebben a képletben hiszünk. Legyen szó lean transzformációról, szervezeti vagy egyéni fejlesztésről, a fenntartható változáshoz elengedhetetlen az együttműködés, a csapatban gondolkodás. Csapatunk hiteles és folyamatosan frissülő szakmai tudással, gyakorlati megközelítéssel, inspiratív, kaizen szellemiségben dolgozik azon, hogy értéket adva támogassa ügyfeleit, partnereit a folyamatos fejlesztés útján.Főbb szolgáltatási területek:


  • Lean transzformációs folyamatok támogatása: a lean érettségi szint definiálásától az ügyféllel közösen meghatározott célállapot eléréséig megvalósuló közös munka a munkatársak aktív bevonásával, szakmai fejlesztésével valósul meg. Az alkalmazott lean eszközök kiválasztása a projektcélokat és az ügyfélproblémát leginkább támogatók alapján történik -  hiszünk abban, hogy az eszközök a (jól definiált) cél elérését segítik, és nem önmagukban alkalmazandók. A lean hard eszköztára mellett (5S, Visual menedzsment, Jidoka és eszközei, Sztenderd munka/ TWI, VSM, Kanban, Kaizen gondolkodás, Húzás elemei, TPM..) meghatározó a folyamatokat működtető emberek fejlesztése, a folyamatos fejlesztési kultúra alakítása. Ezt a változásmenedzsment folyamatot a középvezetői szint soft skill fejlesztésével javasolt megtámogatni.  • Irányítási rendszerek kiépítése és fejlesztése, operatív minőségfejlesztés: IATF 16949(autóipar), ISO9100 (repülőgépipar) ISO 9001 szabványi elvárások szerinti. Rendszerépítési tevékenységeknél a szabványi megfelelés mellett nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatszemlélet, vezetői elköteleződés és folyamatos fejlesztés irányelveinek napi rutinba ültetésére, a struktúrált, átlátható és sztenderd működés megvalósítására. A minőségtechnikák gyakorlati bevezetése és fejlesztése az ügyfél kollégáival közösen, operatív megvalósításban történik. (APQP folyamatok, 8D, A3, hibamenedzsment, TQM)  • Képzések/Workshopok: Nyílt képzéseink helyszíne a  Leannovation Tréning Center.  A helyszínen kialakított lean laborban csővázas mini-gyártósor és egyéb szimulációs rendszerek segítik a tapasztalati tudás mélyítését, a tudásanyag innovatív módszerekkel történő  beépülését. A Leannovation könyvtárban minden ajánlott szakmai irodalom megtalálható. Képzéseink lean / minőségmenedzsment / szervezet és vezető fejlesztés témakörökben a kezdőtől a szakértői szintig elérhetők. (Képzési napok 1-15napig). Bővebb info:https://leannovation.hu/kepzes/  Vállalati képzési igény esetén jellemzően gyakorlati workshop a tudásátadás formája.  • Szervezetfejlesztés, Coaching: Szervezetfejlesztési tevékenységeknél a mindenkori ügyféligényre reagálva szervezeti / személyes diagnózisokat, stratégiaalkotási folyamatokat, az együttműködést, kommunikációt és csapatmunkát erősítő fejlesztő programokat vezetünk. Vezetőfejlesztést, egyéni coaching folyamatokat az ICF kompetenciák mentén folytatjuk. Csapatfejlesztésnél hiszünk a teamcoaching erejében.Váthy Edit (ügyvezető)
14232886-2-41
2008
0-10 millió Ft
36 millió Ft
3
kisvállalkozások
középvállalkozások
nagyvállalatok
gyártás, összeszerelés
autóipar
oktatás
szolgáltatási szektor
4

Szakértőink


Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.