Magyarország Kormánya - Európai Regionális Fejlesztési Alap - Széchenyi 2020

Exalt Interactive Korlátolt Felelősségű Társaság

Budapest

Szakértői értékelés alapján: 88 / 100
I. (17)
II. (17)
III. (12)
IV. (17)
V. (15)
VI. (9)

Elérhetőség:

1054 Budapest, Steindl Imre utca 11

Kapcsolattartók:

Kapcsolatfelvétel:


Szakértői területek


BemutatkozásAz Exalt Interactive Kft. 2015-ben alakult design tanácsadó profillal. Az évek alatt dinamikus fejlődésen ment át a vállalkozás, igazodva a piaci igényekhez és az aktuális trendekhez. Küldetésünk, hogy minden termék és szolgáltatás olyan felhasználói és ügyfél élményt tervezünk, ami jobbá teszi az életet, nagyobb elégedettséget és több bevételt eredményez.Jelenleg fő profilunk:

- ügyfélélmény tervezés és optimalizálás

- termék- és szolgáltatástervezés (UX és Service Design)

- márka- és arculatépítés, üzleti design kialakítása

-
formatervezéssel, termék designnal kapcsolatos tanácsadás .A vállalkozásban komoly súly helyeződik a szakember gárdára. A csapat szakmai kompetenciáit folyamatosan a piac igényei szerint fejlesztjük. Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk szolgáltatások és digitális termékek tervezésében, tesztelésében és piacra vitelében. Ügyfélkörünkben nemzetközi és magyar közép- és nagyvállalatok is megtalálhatók. Szakképzett munkatársaink kiemelt iparági tapasztalatokkal rendelkeznek a pénzügyi, kereskedelmi, egészségügyi, energetikai szektorokban. Az elmúlt évben résztvettünk szolgáltatások és termékek tervezésében és az innovációs képesség fejlesztésében az OTP Bank, MOL Group, K&H Bank, Deutsche Telekom, T-Systems, Concorde Értékpapír, és a KPMG Hungary vállalatoknál.Elkötelezettek vagyunk, hogy régiónkban az ügyfél központú design gondolata minél több szakemberhez jusson el, ezért létrehoztuk a DOERS Central-European Service Design konferenciát, amelyet idén második alkalommal Budapesten rendeztünk meg 23 országból érkezett 500 résztvevővel (doersconf.com).
Cégünkről bővebb információ a www.exaltinteractive.com honlapon.

Szolgáltatásaink bemutatása


  1. Ügyfélélmény tervezés és optimalizálás


Az ügyfélkapcsolat digitalizálása jelenti napjainkban a legfontosabb kihívást az értékesítés és a marketing számára. Az ügyfelek elvárásai az utóbbi években alapvetően megváltoztak a B2C és B2B piacokon. A döntési és az értékesítési folyamatok nagy része digitális csatornákba terelődött. Az Exalt Interactive Kft. ezen kihívásra tud cégének a digitális termékek és szolgáltatások terén szerethető márkaélményt nyújtani. Mi minden platformra olyan felhasználói élményt tervezünk, ami jobbá teszik az életet, nagyobb elégedettséget és több bevételt eredményez. A megtervezett ügyfélút segít átlátni a szolgáltatási folyamatot, megtalálni az összes ügyfél érintkezési pontot, optimalizálni az egyes lépéseket és elkerülni a nehézségeket még omnichannel környezetben is.

Agilis módszertanunk támogatja az ügyfelek igényeinek és elvárásainak feltérképezését,  megértését és aktív befolyásolását. Ezáltal hosszú távon erősítheti meg ügyfélkapcsolatait. Célunk az ügyfélélmény optimalizálása és tartós javítása.

 

  1. Termék- és szolgáltatástervezés (UX és Service Design)


Ügyfeleinkkel együttműködve olyan sikeres termékeket és szolgáltatásokat tervezünk, amelyek könnyen, egyszerűen használhatóak és élményt nyújtanak a felhasználók széles körének. Csapatunk valós vásárlói igényeken alapuló terveket készít, figyelembe véve az üzleti stratégiai és technológiai megvalósíthatósági szempontokat is.Service design

Teljes szolgáltatási élményt tervezünk service design módszertannal és támogatjuk a bevezetést az ügyféligény felmerülésétől a megvalósulásig.

Módszertanunk:

• Kvalitatív ux kutatás: Személyes UX interjúk, kognitív térképek, kérdőívek segítik megérteni a felhasználói viselkedést és elvárásokat

• Customer journey mapping: Az ideális ügyfélfolyamat tervezése azokra az érintkezési pontokra vonatkozóan, ahol az ügyfél kapcsolatba kerül a szolgáltatóval

• Perszónaalkotás: A szolgáltatási folyamatot igénybe vevő ügyfélkör bemutatása viselkedés és elvárás szempontból

• Service blueprint: Az erőforrások, a belső szervezeti működés és folyamatok hozzáigazítása az ideális ügyfélúthoz.Amit átadunk egy service design projekt végén:


  • Ügyfélelvárások: Ügyfélelvárások és várható viselkedés összefoglalása a kutatási eredmények alapján

  • Fejlesztési javaslatok: A UX kutatási eredmények alapján a szakértő területek bevonásával gyűjtjük össze a fejlesztési javaslatokat.

  • Perszóna leírások: Célcsoport-leírások, perszóna kártyák, illusztratívan a főbb jellemzőkkel és viselkedési mintázatokkal

  • Ideális ügyfélfolyamat: Meghatározzuk az ideális ügyfélfolyamatot, amihez a belső szervezetek feladatait hozzárendeljük.
UX design

Online folyamatokat és felületeket tervezünk UX design módszertanokkal az ügyféligények feltárásán keresztül, valós végfelhasználók bevonásával.

Módszertanunk

• Projektjeinket többkörös validálást beépítve valósítjuk meg.

• Kvalitatív ux kutatás: személyes interjúk, kognitív térképek, kérdőívek, UX interjúk segítik megérteni a felhasználói viselkedést és elvárásokat

• Perszóna, user journey, információs architektúra: megtervezzük a célcsoportokhoz igazodó ideális ügyfélutakat

• Wireframe, low fidelity prototípustervezés: kattintható prototípust készítünk, amely bemutatja a felület működését

• UI tervezés: a prototípus elkészültével arculati elemekhez igazodó végső UI terveket készítünk psd vagy html formátumban

• Iteratív tesztelés: a felhasználói visszajelzéseket folyamatosan beépítjük a design folyamat soránAmit átadunk a UX design projekt végén


  • Prototípusok: Kattintható low- vagy high-fidelity prototípus

  • UX/Ui design tervek: Végleges pixelpontos UI tervek az igényelt formátumban.


 


  1. Márka- és arculatépítés, üzleti design kialakítása.


Kitűnni a többiek közül, fél siker. Manapság egy egyszerűen használható termék nem elég ehhez. Segítünk a márka karakterének, stílusának, és az ügyféllel való legfontosabb érintkezési pontoknak a megtervezésében.

Egy jó üzleti és marketing stratégiából már természetesen következnek olyan tanulságok, célok, célcsoport-elvárások, amelyek meghatározzák azt, hogy az arculatról való gondolkodás milyen utakon indulhat el. A kialakult verbális alapokat a színek, a formák, a képek és a tipográfia nyelvére tervezőink tudják lefordítani. A cég teljes vizuális világát próbáljuk megteremteni, az alap arculati elemektől kezdve a kommunikációs arculatig, az eladási környezet kialakításáig.

 

  1. Formatervezéssel, termék designnal kapcsolatos tanácsadás


A formatervezés és design tevékenységünk a tárgyi világ formai-esztétikai kialakításával foglalkozik. A formatervezés ötvözi az esztétikát, a formát, a funkcionalitást, és innovatív módon kiemeli a tárgya egyedi tulajdonságait. Formába öntjük elképzeléseit.

 


Fogarasy Tamás (ügyvezető)
Kudich Zsolt (ügyvezető)
25186277-2-41
2015
10-50 millió Ft
596 millió Ft
7
kisvállalkozások
középvállalkozások
nagyvállalatok
Egészségügy
Pénzügy (banki szektor)
Kereskedelem
Energetika
Divat
Consumer industries
High Tech
Servies industries
5

Szakértőink


Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.