Magyarország Kormánya - Európai Regionális Fejlesztési Alap - Széchenyi 2020

PResston Public Relations Tanácsadó, Rendezvényszervező, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Budapest

Szakértői értékelés alapján: 50 / 100
I. (5)
II. (12)
III. (10)
IV. (7)
V. (7)
VI. (9)

Elérhetőség:

1025 Budapest, Cimbalom utca 8

Kapcsolattartók:

Terdik Adrienne
Ügyvezető igazgató
+36 30 257 6008
adrienne.terdik@presstonpr.hu

Kapcsolatfelvétel:


Szakértői területek


Bemutatkozás

A PResston PR Kft. magyar tulajdonban lévő, teljes körű, komplex PR és marketing kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó cég.

 13 éves múlttal, referenciával és kapcsolatrendszerrel rendelkezünk a nagyvállalati, a kkv, valamint a közigazgatási szférában. Erősségünk, hogy változatos kommunikációs eszközöket alkalmazunk integrált kampányok során, kombináljuk a stratégiai konzultációt a tradicionális PR eszközök alkalmazásával.

Cégspecikus tartalmakkal és hatékony üzenetek célbajuttatásával, céges események szervezésével járulunk hozzá az ügyfeleink iránti bizalom és a vállalati image építéséhez.

Széleskörű kapcsolatrendszerrel rendelkezünk a vállalati és államigazgatási szférában is. Több száz újságíróval napi kapcsolatban állunk. Nálunk a siker az ügyfeleink elégedettségét jelenti. Üzleti partnereinkkel több éve együttműködünk és hatékonyan hozzájárulunk a bevételeik növekedéséhez.

Referenciáink között főleg közép és nagyvállalatok szerepelnek, de örömmel segítjük a családi vállalkozásokat is a sajtókapcsolatok, hirdetésszervezés, online marketing, rendezvényszervezés, arculatépítés, fotózások, forgatások, PR és image filmek készítésének területén is. Már több alkalommal dolgoztunk franchise hálózatok kommunikációs feladatain is.

Sztár és sportmenedzsmenttel is foglalkozunk az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően. Ezen  belül évek óta dolgozunk együtt, olyan közéleti, hiteles személyiségekkel, művészekkel és sportolókkal (Babos Tímea, Zséda, Geszler Dorottya, Csisztu Zsuzsa, Győrfi Pál, Szente Vajk, Wolf Kati, Korda György és Balázs Klári, Kamarás Iván), akik egyedülálló teljesítményükkel inspirálni, motiválni tudják  társadalmunk tagjait. 

Referenciáink között fontosnak tartjuk kiemelni a cégre szabott stratégiaalkotási tevékenységünket. Hatékony kommunikációs és PR koncepciók kidolgozásával a lehető legeredményesebben koordináljuk a különböző aktivitásokat.

Főbb tevékenységeink közé tartoznak a sajtókapcsolati és céges rendezvényszervezési, valamint az arculattervezési, grafikai, nyomdai szolgáltatások, de foglalkozunk online marketing kampányok és médiatréningek szervezésével, hirdetésszervezéssel és kiadványok szerkesztésével is. Működésünk kiterjed továbbá a válság- és változáskommunikációra, a márkaépítésre, image-, és PR és image filmek készítésére, valamint médiamonitoringra is. A klasszikus PR eszközökön túl óriásplakát, citylight, banner és szpot kampányokkal is is segitettük az ügyfeleinket. 

 

Személyre és cégre szabott, magas színvonalú, egyedi szolgáltatásainkkal, valamint hatékony PR és marketing eszközeinkkel garantált a siker. A vezérelvünk e tekintetben is a gyors, hatékony és korrekt tájékoztatás, illetve a proaktív, integrált kommunikáció.

Lelkes, tapasztalt, több nyelven is beszélő csapatunkkal állunk a partnereink rendelkezésére.

Szlogenünknek megfelelően (Invest in Values), valódi értéket teremtünk az ügyfeleink számára:)

Az alábbi linkre kattintva elérhetőek a PResston Public Relations Kft. ügyvezető igazgatójával készült interjúk:
·        https://uzletem.hu/velemeny/terdik-adrienne-orulok-hogy-magyar-csaladi-vallalkozasokat-is-segithetek

·         https://franchising.hu/cikk/65/mik-legujabb-pr-trendek/Weboldal: www.presstonpr.hu

Facebook: @presstonpr.hu

Instagram: @presstonpr

 

Szolgáltatásaink bemutatása

Sajtókapcsolatok:

Sajtóanyagok készítése és célbajuttatása, kommunikációs stratégiák, koncepciók készítése, hírgenerálás, content marketing, médiamonitoring, konkurenciafigyelés és elemzés, piackutatás, PR és image filmek készítése, hirdetésszervezés, grafikai anyagok tervezése, interjúk szervezése, cégpozícionálás, sajtótájékoztatók, sajtóesemények szervezése, online marketing tevékenység

Arculatépítés

Kis és nagyarculat tervezés

Fotózások, image videók készítése

Rendezvényszervezés:

Céges események, konferenciák, kerekasztal beszélgetések, gazdasági fórumok, jótékonysági események, divatbemutatók, közösségi akciók, nemzeti vitorlásverseny teljeskörű szervezése

Cégspecifikus koncepció kidolgozása, programok, sztárok, catering, hang- és fénytechnika, fotós, videós, színpad, helyszín biztosítása

Sztár és sportmenedzsment

Magyar művészekkel, sportolókkal való együttműködés, sajtókapcsolatok, szponzorációk szervezése (Pl. Babos Tímea, Zséda,Wolf Kati, Szente Vajk, Győrfi Pál, Csisztu Zsuzsa, stb.)


Terdik Adrienne Tünde (ügyvezető)
13893309-2-41
2007
10-50 millió Ft
102 millió Ft
1
kisvállalkozások
középvállalkozások
nagyvállalatok
oktatás, élelmiszeripar, informatika (IT), kultúra, sport, egészségügy, turizmus, vendéglátás, autóipar, építőipar, villamosság, divat, sport, államigazgatás
0

Szakértőink


Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.