Magyarország Kormánya - Európai Regionális Fejlesztési Alap - Széchenyi 2020

RÁvezető Projekt Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Budapest

Szakértői értékelés alapján: 58 / 100
I. (12)
II. (12)
III. (13)
IV. (9)
V. (9)
VI. (3)

Elérhetőség:

1146 Budapest, Izsó utca 7

Kapcsolattartók:

Kapcsolatfelvétel:


Szakértői területek


Bemutatkozás

A RÁvezető Projekt Kft. 2008 óta dolgozik szervezetfejlesztési, HR tanácsadási és képzési projektek megvalósításában. Cégünk projektfejlesztőként jelentős szerepet vállalt számos európai uniós és más forrásból finanszírozott projekt tervezésében és megvalósításában, a magyar és a nemzetközi fejlesztéspolitikában. Ügyfeleink között egyaránt megtalálhatók a központi és területi közigazgatás kiemelt szervezetei, illetve az üzleti szférából elsősorban kis- és középvállalkozások.

Munkatársaink kiemelkedő tudású, jelentős szakmai és szervezeti tapasztalattal rendelkező tanácsadók, trénerek, szakértők és menedzserek.

Cégünk 2014 óta felnőttképzési engedéllyel rendelkező képző intézmény is egyben, amely az elmúlt években 2455 vezető és munkatárs fejlesztését végezte el, kiemelkedő résztvevői értékeléssel zárult kompetenciafejlesztő képzésekben. Jelenleg 32 rövid ciklusú, minősített D körös képzésünk áll ügyfeleink rendelkezésére, nyilvántartásba vételi számunk: E-000362/2014

2015-ben klinikai szakpszichológusok bevonásával kifejlesztettünk egy online szervezeti stressz mérőeszközt, amelyet azóta több mint 27ezer munkavállaló töltött ki. A kérdőív egy HR támogató eszköz, amely rámutat a szervezeti stressz gyökérokaira, feltárásukkal segíti a kiegyensúlyozottabb munkateljesítményt, a jobb munkahelyi légkört, segíti a munkatársak megtartását, a munkavállalói életciklus meghosszabbítását.

Fő tevékenységi területeink:
  • stratégiaalkotás, a megvalósítás támogatása és monitorozása

  • szervezeti működés folyamatainak egyszerűsítése

  • HR tanácsadás, munkavállalói elkötelezettség mérése és fejlesztése, teljesítményértékelési rendszer kidolgozása és bevezetésének támogatása

  • mentális egészségi állapot, stressz szint felmérése saját kérdőíves módszertan segítségével, stresszkezelési akciók megvalósítása

  • tananyag- és képzésfejlesztés, képzési projektek megtervezése és kompetenciafejlesztő tréningek megvalósítása

  • vezetőfejlesztés, coaching, csoportos és egyéni üzleti edzés
Szolgáltatásaink bemutatása

Szervezeti struktúra és tevékenységek/folyamatok optimalizálása

 


A gyors fejlődési pályán mozgó vállalatok vezetése különösen igényli a stratégiai gondolkodást, de az azonnali feladatok és gyors változások közepette a stratégiaalkotás feleslegesnek tűnő erőfeszítésnek látszhat. A megvalósítható stratégia kialakítása és alkalmazása, a szervezet munkavállalóinak és belső munkafolyamatainak ehhez történő illesztése jelent valódi kihívást. Ehhez a kiemelt vezetői feladathoz biztosítunk szakértői támogatást, a stratégia tervezés folyamatától a cselekvés mozzanatáig. 


Szervezeti működést fejlesztő javaslatainkkal abban támogatjuk ügyfeleinket, hogy a szervezet állapotának és érettségének megfelelő szinten legyenek képesek a stratégiai megvalósító képesség és hatékonyság javítására, a folyamatok optimalizálásával, munkaszervezéssel, együttműködésen alapuló szervezeti kultúra kialakításával.


 


Az adott vállalkozásra releváns képzési-, személyiség- és készségfejlesztő programok kialakítása, képzési terv készítése


 


A szervezeti teljesítmény növelése optimálisan több tényező együttes fejlesztésével, több eszköz használatával valósítható meg, amelyek közül az egyik legfontosabb a képzés. Cégünk felnőttképzési engedéllyel rendelkező intézmény (nyilvántartásba vételi számunk: E-000362/2014). A fejlesztési és képzési igények meghatározását, illesztését és megvalósítását ügyfeleink valós igényei és meglévő tudásszintje figyelembevételével végezzük. Képzési stratégiánk értelmében arra törekszünk, hogy képzési programjaink ne „dobozos” termékek legyenek, hanem differenciált, változatos oktatás-módszertani megoldásokkal (1-2-3 napos tréningek, e-learning modulok, online tréning elemek, follow up szolgáltatások) fejlesztési alkalmak. 


Tréneri csapatunk tagjainak sok éves piaci és közigazgatási tapasztalata, kiemelkedő szakmai tudása garantálja, hogy közvetlen, felszabadult légkörben zajló tréningjeink a lehető legjobban szolgálják a megfogalmazott vállalati célokat. Sokszínű képzési kínálatunkról bővebben honlapunkon www.ravezeto.hu/felnottkepzes/ tájékozódhat.


dr. Szalay Árpád (ügyvezető)
14448304-2-42
2008
10-50 millió Ft
369 millió Ft
6
mikrovállakozások
kisvállalkozások
középvállalkozások
hazai kis- és középvállalkozások vegyes ágazati területen, államigazgatás
8

Szakértőink


Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.