Magyarország Kormánya - Európai Regionális Fejlesztési Alap - Széchenyi 2020
Program leírás

Szakértői szolgáltató regisztráció

Elismert, többéves szakmai tapasztalattal rendelkező szakértői szolgáltatók jelentkezését várja újonnan megjelenő pályázata keretében a Magyar Multi Program.

Jelen, nyílt pályázati felhívás célja olyan szakértői szolgáltatók kiválasztása, amelyek szakértői szolgáltatásokat nyújthatnak a Magyar Multi Program GINOP-1.1.8-19 (Magyar Multi Program II.) és GINOP-1.2.7-19 (Magyar Multi Program III.) kódszámú felhívásaiban kedvezményezett vállalkozások számára.

Kiválasztás

A szakértői szolgáltatók kiválasztása a jelentkezést követően két lépcsőben történik. Az előminősítési rendszer első lépcsőjében a vállalkozások az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. által lefolytatott előminősítési eljárás eredményeként jogosultságot szereznek a Magyar Multi Programban szakértőként való részvételre. Második lépésben a szakértői szolgáltatók kérhetik részletes szakmai minősítésüket. A szakmai minősítés eredményeként a szakértő vállalkozások minősítési pontszámot kapnak, amely ismert lesz a Magyar Multi Programban támogatott kkv-k előtt, akik így könnyebben eldönthetik, melyik szolgáltatóval kívánnak együttműködni fejlesztéseik megvalósítása érdekében.

A Magyar Multi Programban résztvevő kkv-k a szolgáltató-szakértő vállalkozásoknak köszönhetően technológiai adaptációt, humán erőforrás fejlesztést, termék- és szolgáltatásfejlesztést, hatékonyabb pénzügyi és stratégiai tervezést, illetve márka- és arculatépítés is megvalósíthatnak.

JELENTKEZÉS SZAKÉRTŐI SZOLGÁLTATÓNAK

Kiválasztott szakértői szolgáltatók figyelmébe…

A Magyar Multi Program I. keretében szakértői tevékenységre vonatkozó tanúsítást kapott szolgáltatók teendői a következők:

  1. A Magyar Multi Program keretében a szakértőket a Pályázó vállalkozások kereshetik meg kapcsolatfelvétel céljából a minősített szakértői honlapon megadott elérhetőségeiken keresztül;
  2. A szakértővel szembeni elvárás a vele kapcsolatba lépő Pályázóval a tervezett projektekhez kapcsolódó szakmai elvárások egyeztetése (pl. milyen rögzített szakértői óraszámban, pontosan milyen szakterületen, milyen elvárt eredménnyel, milyen időintervallumban, stb. igényli a szolgáltatást);
  3. A szakértőnek az adott fejlesztési kategóriában a Magyar Multi Program keretében nyújtott szolgáltatásait a szakértői előminősítési rendszerben megadott nettó szakértői óradíjon kell elvégeznie;
  4. A Magyar Multi Program keretében a szakértőnek az őt megkereső Pályázóval, ha az őt kiválasztja, köteles a megadott nettó óradíjon leszerződni, a szakértői pályázati felhívásban rögzítettek szerint. Ettől csak a szakértőnél fellépő átmeneti kapacitáshiány esetén van mód eltekinteni.

A Program minősített szakértői számára előreláthatólag 2020 januárjában szakmai napot szervezünk, ahol lehetőség nyílik a Program végrehajtásáért felelős IFKA munkatársakkal és az Irányító Hatóság szakértőivel való konzultációra.
 

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ

Adatkezlési tájékoztatónkat itt tekintheti meg: adatkezelesi szabályzat és tájékoztató

Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.