Magyarország Kormánya - Európai Regionális Fejlesztési Alap - Széchenyi 2020

RÁvezető Projekt Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Budapest

Szakértői értékelés alapján: 55 / 100
I. (12)
II. (13)
III. (10)
IV. (8)
V. (9)
VI. (3)

Elérhetőség:

1146 Budapest, Izsó utca 7

Kapcsolattartók:

Kapcsolatfelvétel:


Szakértői területek


Bemutatkozás

A RÁvezető Projekt Kft. 2008 óta dolgozik szervezetfejlesztési, HR tanácsadási és képzési projektek megvalósításában. Cégünk projektfejlesztőként jelentős szerepet vállalt számos európai uniós és más forrásból finanszírozott projekt tervezésében és megvalósításában, a magyar és a nemzetközi fejlesztéspolitikában. Ügyfeleink között egyaránt megtalálhatók a központi és területi közigazgatás kiemelt szervezetei, illetve az üzleti szférából elsősorban kis- és középvállalkozások.

Munkatársaink kiemelkedő tudású, jelentős szakmai és szervezeti tapasztalattal rendelkező tanácsadók, trénerek, szakértők és menedzserek.

Cégünk felnőttképzési engedéllyel és számos felnőttképzési programmal rendelkező intézmény. 

Nyilvántartási számunk: B/2020/001943; Engedélyszámunk: E/2021/000106; Felnőttképzési nyilvántartásba vételi számunk: E-000362/2014


2015-ben klinikai szakpszichológusok bevonásával kifejlesztettünk egy online szervezeti stressz mérőeszközt, amelyet azóta több mint 27ezer munkavállaló töltött ki. A kérdőív egy HR támogató eszköz, amely rámutat a szervezeti stressz gyökérokaira, feltárásukkal segíti a kiegyensúlyozottabb munkateljesítményt, a jobb munkahelyi légkört, segíti a munkatársak megtartását, a munkavállalói életciklus meghosszabbítását.

Fő tevékenységi területeink:
  • stratégiaalkotás, a megvalósítás támogatása és monitorozása

  • szervezeti működés folyamatainak egyszerűsítése

  • HR tanácsadás, munkavállalói elkötelezettség mérése és fejlesztése, teljesítményértékelési rendszer kidolgozása és bevezetésének támogatása

  • mentális egészségi állapot, stressz szint felmérése saját kérdőíves módszertan segítségével, stresszkezelési akciók megvalósítása

  • tananyag- és képzésfejlesztés, képzési projektek megtervezése és kompetenciafejlesztő tréningek megvalósítása

  • vezetőfejlesztés, coaching, csoportos és egyéni üzleti edzés
Szolgáltatásaink bemutatása

Szervezeti struktúra és tevékenységek/folyamatok optimalizálása

 


A gyors fejlődési pályán mozgó vállalatok vezetése különösen igényli a stratégiai gondolkodást, de az azonnali feladatok és gyors változások közepette a stratégiaalkotás feleslegesnek tűnő erőfeszítésnek látszhat. A megvalósítható stratégia kialakítása és alkalmazása, a szervezet munkavállalóinak és belső munkafolyamatainak ehhez történő illesztése jelent valódi kihívást. Ehhez a kiemelt vezetői feladathoz biztosítunk szakértői támogatást, a stratégia tervezés folyamatától a cselekvés mozzanatáig. 


Szervezeti működést fejlesztő javaslatainkkal abban támogatjuk ügyfeleinket, hogy a szervezet állapotának és érettségének megfelelő szinten legyenek képesek a stratégiai megvalósító képesség és hatékonyság javítására, a folyamatok optimalizálásával, munkaszervezéssel, együttműködésen alapuló szervezeti kultúra kialakításával.


 


 


dr. Szalay Árpád (ügyvezető)
14448304-2-42
2008
10-50 millió Ft
369 millió Ft
7
mikrovállakozások
kisvállalkozások
középvállalkozások
hazai kis- és középvállalkozások vegyes ágazati területen, államigazgatás
7

Szakértőink


This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.