Magyarország Kormánya - Európai Regionális Fejlesztési Alap - Széchenyi 2020

CONSILIUM Humán Erőforrás Kutatási és Fejlesztési, Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Sződliget

Szakértői értékelés alapján: 84 / 100
I. (17)
II. (13)
III. (15)
IV. (13)
V. (15)
VI. (10)

Elérhetőség:

2133 Sződliget, Árpád utca 44

Kapcsolattartók:

Szendrei Réka
Irodavezető, oktatásszervező
+36 30 253 6986
info@consilium-hr.hu

Kapcsolatfelvétel:


Szakértői területek


Bemutatkozás

Cégünk mottója a szakmaiság - bizalom- együttműködés - garancia.  2010 óta működünk tanácsadói-felnőttképzési területen,  118 engedélyezett képzéssel rendelkezünk. Állandó tréneri és tanácsadói gárdával dolgozunk, munkánkért minden területen garanciát  vállalunk. Ügyfeleink stabilitása a mi eredményünk, ezért a legfontosabb szempont tevékenységünkben ügyfeleink eredményességének és szervezeti biztonságának  növelése. A komplex, jól átlátható, megtervezett folyamatok hívei vagyunk, ezért tevékenységi köreink is széleskörűek: a szervezeti - munkaköri- és folyamataduitok mellett ugyanúgy megtalálható a gazdasági audit, mint a szervezetfejlesztés, a külső kontrolling, sőt, a kiválasztáshoz és a szervezet működéséhez egyaránt felhasználható, saját, kimondottan a magyar munkavállalókra fejlesztett on-line tesztekkel is rendelkezünk. Javarészt állandó partnerekkel dolgozunk, az egyedi szerződéseket általában hosszabb megbízások követik. HR garancia programunk és tanácsadási tevékenységünk mellett megalakulásunk óta engedélyezett felnőttképző cég vagyunk, mára 118 programunk között a vezetőfejlesztés mellett nemcsak a szervezeti működést és folyamatokat támogató képzések találhatók meg szép számmal, de termelésirányítással, számítástechnikával, Lean - és projektmenedzsmenttel foglalkozó képzések  is rendelkezésre állnak. Képzési programjaink összeállítása gyakorlati szempontok alapján történik: kevés elméleti tudás mellett tréningjeink inkább a tapasztalati tanulást helyezik előtérbe, s  gyakorlat orientáltak, a mindennapi tevékenységbe gyorsan integrálható tudást adnak át a résztvevőknek. Hiszünk az élethosszig tartó tanulásban, ezért nemcsak ügyfeleinket képezzük, hanem munkatársaink és partnereink is állandó továbbképzéseken vesznek részt itthon és külföldön egyaránt, s a megszerzett tudást folyamatosan beépítjük tevékenységeinkbe, akárcsak ügyfeleink visszajelzéseit. Hiszünk a nyer-nyer folyamatokban, ezért ugyanolyan fontos számunkra ügyfeleink elégedettsége, mint zökkenőmentes működése. Védjegyünk a szakmaiság, a bizalom és a garancia.

 

Szolgáltatásaink bemutatása

SZOLGÁLTATÁSAINK: 


  1. Kiválasztást és szervezeti működést segítő on-line tesztek: 


Tesztjeink kimondottan a magyar munkavállalói csapatra lettek kifejlesztve, figyelembe véve a generációk közötti különbségeket is. Segítségükkel stabil és lojális csapat kiépítésére, a személyes hatékonyság maximális kihasználására, s az optimális csoporthatékonyság elérésére van lehetősége. Tesztjeink beépített hazugságvizsgálóval rendelkeznek.


  • Személyiségtípusokat és személyes kompetenciákat mérő tesztek: segítenek a megfelelő típus kiválasztásában adott munkakörre

  • Érzelmi intelligencia mérése: segít felmérni az attitűdöt, meghatározni az egyes emberek, vagy munkahelyi csoportok motivációs bázisát és jellemző energetikáját, kiszűri a csoportromboló rejtett ellenséget

  • Motivációs, attitűdöt, elégedettséget és lojalitást mérő tesztek: segítségükkel meghatározható a teljes szervezet, vagy egyes csoportok motiválhatósága, mérhető az elégedettség, s feltárhatók a legalapvetőbb munkahelyi problémák

  • Kompetencia tesztek: Egy-egy munkakörre kialakított tesztek (vezetői , sales kompetencia), melyek mérik az adott munkakör betöltéséhez szükséges kompetenciák meglétét a jelentkezőknél, ill. fejlődését egy-egy fejlesztési folyamat végén. 


Tesztjeinkről bővebben tájékozódhat itt: https://consiliumteszt.hu  


  1. HR garancia program


Az új kor új kihívásaira cégünk kidolgozott a KKV-k számára egy olyan HR garancia csomagot, amely átsegítheti a vállalkozásokat az adódó nehézségeken, vagy a hirtelen nagy növekedésen. 

Naprakész szakmai tudással állunk partnereink rendelkezésére, s hosszú távra építünk: keretei között támogatjuk az új munkaerő felvételét,  hatékonyabbá tesszük a belső együttműködést és folyamatokat, segítünk a kontrolling felépítésében és működtetésében, erősítjük a lojalitást és a motivációt, és megtaláljuk azokat a gyenge pontokat, amelyek gondot okoznak. Szakmai felkészültségünkkel pont azt a hiányzó tudást visszük be szervezetébe, amelyre szüksége van. 

Számunkra fontos cégeink stabilitása, ezért támogatjuk stratégiájuk megvalósítását, s kérésre tanácsadóink segítségével részt is veszünk annak kialakításában, valamint alkalmassá tesszük a szervezetet annak megvalósítására, akár normál, akár atipikus foglalkoztatási keretek között.

A szakmaiság és a tesztekhez való hozzájutás mellett állandó rendelkezésreállással támogatjuk ügyfeleinket, amely nagy biztonságot ad nemcsak a HR folyamatokban, hanem az általános napi működésben is. 

Hr szolgáltatásainkról bővebben tájékozódhat itt: https://consiliumhr.hu/hr

 

  1. Engedélyezett felnőttképzés: 


Cégünk 2010 óta akkreditált, 2014-től pedig új típusú engedélyezett képzőintézményként van jelen a felnőttképzés területén. Ez alatt az idő alatt partnereink kérésére több, mint 100 képzési programot készítettünk. Ezek között megtalálhatók egészen speciális belső képzések ugyanúgy, mint a vezetők, értékesítők képzéséhez szükséges tréningek, de a gyártásban dolgozók számára is engedélyeztünk többféle tananyagot. 

Dokumentációnkra is jellemző a szakmai precizitás: minden monitoring ellenőrzésen 0 hibával mentek át cégeink -  így intézményünk is. 

Szeretjük a tiszta kereteket, így cégeink megszokták, hogy bármilyen egyedi igényük van, nem kell beleszorítaniuk már meglévő keretekbe, hanem mivel több felnőttképzési szakértővel dolgozunk együtt, ezért bármikor le tudjuk engedélyezni a számukra leginkább megfelelő képzéseket. 

Az elmúlt időszakban a szabad piaci képzések mellett több komoly, pályázatos projektet is lemenedzseltünk az elejétől a végéig (a képzési terv elkészítésétől egészen a záró monitoring lezajlásáig). Honlapunkon megtalálja aktuálisan engedélyezett képzéseink listája mellett azok rövid leírását is. 

Engedélyezett képzéseink: https://consiliumhr.hu/engedelyezett-kepzeseink

 

  1. Stragégiai, gazdasági tanácsadás, cégátvilágítás


A cégátvilágítás során szakértők bevonásával a vállalkozás piaci, menedzsment, pénzügyi és számviteli, jogi, műszaki és egyéb területeinek kockázatelemzésére kerül sor, kiemelve a vizsgált társaságban rejlő kockázatokat és megoldási javaslatokat, lehetőségeket, eljárásokat. Számtalan okból sor kerülhet átvilágításra - pl. akvizíció, hitelfelvétel, szervezeti átalakítás, stb. – de most a legfontosabb indok, a cégek lehetőségeinek felmérése a járvány idejére, és az újra indulás feltételeinek megteremtésében való segítség nyújtás.  Ez lehetőséget teremt a szervezeti változtatásokra is, amelyek esetleg már régen esedékesek voltak, de eddig nem volt rá alkalom, idő. A jelenlegi helyzet meg is követeli a teljes működés áttekintését, racionalizálását. Általában egy társaság átvilágítása átfogó jellegű, de olyan is van, hogy csak egy részterületet érintő.

Bővebben: https://consiliumhr.hu/gazdasagi-tanacsadas   


Darmó Magdolna (ügyvezető)
22607337-2-13
2010
10-50 millió Ft
173 millió Ft
7
kisvállalkozások
középvállalkozások
nagyvállalatok
gépgyártás
építőanyag gyártás és kereskedelem
fémmegmunkálás és szerszámgyártás
informatika és programozás
bolti és on-line kis- és nagykereseskedelem
szállodaipar és turisztika
műanyagipar
építőipar
27

Szakértőink


Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.