Magyarország Kormánya - Európai Regionális Fejlesztési Alap - Széchenyi 2020

Myrtis Creative Korlátolt Felelősségű Társaság

Tatabánya

Szakértői értékelés alapján: 52 / 100
I. (11)
II. (17)
III. (11)
IV. (4)
V. (3)
VI. (6)

Elérhetőség:

2800 Tatabánya, Petőfi Sándor utca 1

Kapcsolattartók:

Simicz Tamás József
Ügyvezető
+36 30 688 6461
tamas@myrtis.hu
Weiler-Princz Viktória
Szakértő
+36 70 772 2819
viktoria.princz@myrtiscreative.hu

Kapcsolatfelvétel:


Szakértői területek


Bemutatkozás


A Myrtis Creative egyedülálló kreatív koncepciókkal, rendhagyó online aktivitásokkal törekszik arra, hogy eljuttassa a fogyasztókhoz a marketingüzeneteket. Célunk, hogy kampányaink maradandó élményt nyújtsanak Ügyfeleinknek és az ő ügyfeleiknek. Szerintünk a megfelelően kidolgozott stratégia olyan, mint egy jó recept: mindenki könnyen tud dolgozni belőle, az eredmény pedig kiváló lesz!  

A márkakommunikáció kontúrját a trendeket követő és a márka imázsához illeszkedő design, a vizuálisan megragadó grafika adja – mi pedig színekkel, élettel, kreativitással töltjük fel a kontúrokat, legyen szó online vagy offline grafikai anyagok készítéséről. 

 

Segítünk kialakítani a cég számára ideális közösségi média tervet, leülünk, megbeszéljük, tanácsot adunk, tervezünk, vázlatokat rakunk össze, majd az Ügyféllel együtt eldöntjük, hogy melyik irányba menjünk közösen tovább. Nálunk az Ügyfél partner a munkafolyamatokban, akivel együtt dolgozunk, együtt érjük el a sikereket, és aki előtt bármikor nyitva áll az ajtónk akár csak egy finom kávéra vagy egy jó hangulatú beszélgetésre is. 

 

Felépítjük, népszerűsítjük és értékes tartalommal töltjük meg a márka közösségi oldalait, legyen szó B2B vagy B2C kommunikációról. Minden projekt kihívást jelent és egyedileg kezeljük, nálunk nincs futószalag, konzerv megoldások, van viszont azonnali reakció, kiemelt és kitüntetett figyelem. 

 

Cégünk munkatársai között nemcsak marketingesek, hanem pénzügyi szakemberek is megtalálhatóak, így kampányaink nem csak kreatívak és szépek, de külön hangsúlyt helyezünk arra is, hogy a pénzügyi megtérülési mutatók is teljesüljenek. Ügyfélszerzés, forgalomnövekedés, értékesítés támogatás, pénzügyi KPI-ok, ezek számunkra ismerős és naponta használt fogalmak. 

 

Számunkra mindig öröm egy-egy izgalmas kampány megtervezése, életre hívása és menedzselése, a legjobb azonban az, mikor munkánkra a szakma is felfigyel, és kreatív elképzeléseinket, megoldásainkat elismeri. Számos díjunk és szakmai elismerésünk közül talán az arany Effie-díjunkra vagyunk a legbüszkébbek, amelyet az Erste Bank diákoknak szóló online kommunikációjával nyertünk el.  

Kreativitás, nyitottság, fiatalos lendület, széles látókör, releváns szakmai tapasztalat – ez jellemzi munkatársainkat. Ügyfeleinknek hála változatos témákban számos egyedülálló projektet valósítottunk már meg sikerrel, és alig várjuk a további kihívásokat! Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan ötletekkel és online megoldásokkal támogassuk egy-egy kampány sikerességét, amelyek nem csak rugalmasan beépíthetőek egy vállalat integrált kommunikációjába, de formabontóan kreatívak és számokban mérhető sikereket is hoznak. 

 Még többet meg lehet tudni rólunk egy kötetlen beszélgetésen egy kávé mellett, vagy a weboldalunkról: http://myrtiscreative.hu/  


 


Szolgáltatásaink bemutatása

Megálmodjuk, megtervezzük, kivitelezzük és levezényeljük az Ügyfél teljes marketingkampányát, legyen szó egy új arculatról, stratégiai marketingtanácsadásról vagy akár egy márka teljes online aktiválásáról. Életre hívjuk a legkülönfélébb alkalmazásokat, játékokat, minőségi, megragadó, márkára szabott tartalmat készítünk kreatív szövegekkel, kidolgozott grafikával, célzott hirdetésekkel, az eredmények rendszeres monitorozásával, heti riportálásával. 

 Amit kínálunk a teljes digitális átalakulás során: 

  • Marketingstratégia tervezése és kivitelezése 
  • Hirdetésmenedzsment minden online platformon  
  • Tartalommenedzsment és tartalomgyártás (a blogcikktől az Insta poszton át a hirdetési szövegekig)   • Az összes közösségi média platform teljeskörű kezelése, moderálása az Ügyféllel előre egyeztetett paraméterek mentén (elfogadott posztterv, moderálási feltételek, GYIK stb.) 
  • Arculat- és grafikai tervezés, kivitelezés 

 Az Ügyfél és a célcsoport igényeit, beállítottságát tartjuk szem előtt. Törekszünk az aktualitásra, nem követjük, hanem alakítjuk a trendeket! A Myrtis Creative Kft. csapata tapasztalt, nyitott az új megoldásokra és nem riad vissza a kihívásoktól. 

 

Ügyfeleink számára B2C és B2B kommunikációs megoldásokat is kínálunk. A B2C területen szerezett több éves tapasztalatunkat konvertáltuk át néhány éve B2B megoldásokká, mostanra ügyfeleink túlnyomó többsége már B2B szolgáltatásainkat veszi igénybe (speciális célcsoportok számára felépített, szegmentált kommunikációs csatornák, mint a blog, vlog, szakmai influenszer stb.). Simicz Tamás József (ügyvezető)
13185963-2-11
2003
0-10 millió Ft
100 millió Ft
1
kisvállalkozások
középvállalkozások
nagyvállalatok
FMCG
Vendéglátás
Pénzügyi szektor
Termelői vállalatok
3

Szakértőink


Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.