Magyarország Kormánya - Európai Regionális Fejlesztési Alap - Széchenyi 2020

Q-Solutions Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Budapest

Szakértői értékelés alapján: 59 / 100
I. (11)
II. (19)
III. (6)
IV. (4)
V. (13)
VI. (7)

Kapcsolatfelvétel:


Szakértői területek


Bemutatkozás

A Q-SOLUTIONS Kft. 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 2007-óta. A kisebb minőségfejlesztési projekteken keresztül a nagyobb folyamat és szervezetfejlesztéseken át, tevékenységét az autóipari beszállítók fejlesztése, valamint az élelmiszeripari, elektronikai és kereskedelmi vállalatok hatékonyság-növelésében vállalt aktív szerepvállalás jellemzi.

Cégünk az üzleti folyamatok és költségek optimalizálására, partnereink fejlesztésére és problémáik, fejlesztési igényeik hatékony megoldására fókuszál. Partnereink lefedik a teljes járműipari beszállítói lánc szereplőit. Kompetenciánkat egyedivé teszi, hogy az alapanyag-beszállítóktól a végfelhasználókig - azaz az autószervizbe betérő ügyfélig - terjed cégünk tapasztalata és partner-hálózata.

Szolgáltatásaink bemutatása

Az autóipar az egyik legszigorúbb és legbonyolultabb minőségi sztenderd-előírásokkal rendelkező meghatározó szektorunk. Sok probléma-megoldási, költségcsökkentési, környezetvédelmi előirányzat, ami más iparágakban még nem elterjedt, a járműiparban már belépési korlátnak számít. Ezen jó gyakorlatokat ezért más termék-előállítók vagy szolgáltató cégek vezetői is szívesen és haszonnal integrálják saját vállalkozásuk fejlesztésében.Digitalizálódó társadalmunkban és üzleti világunkban cégünk segítséget nyújt információs- és adatbiztonsági rendszerek bevezetésénél a kapcsolódó folyamatok és szervezeti követelmények optimális és az ügyfeleink igényére szabott meghatározásában, illetve Ipar 4.0 fejlesztések célterületein a költség-haszon elvek mentén.Munkatársaink és szakértői bázisunk kiválasztásánál fő szempont a szakterületi tapasztalat mellett az érzelmi intelligencia, hiszen sok esetben valamely nehéz helyzet okán fordulnak tanácsadói külsős segítséghez azok, akik területük szakértői ugyan, de a belső- vagy külső problémák miatt nem rendelkeznek kellő erőforrásokkal azok megoldására.

Célunk segíteni ezeket a vállalkozásokat minőségi elkötelezettségük fejlesztésében és hatékony gazdálkodásukban!


György Péter Tamás (ügyvezető)
13886705-2-43
2007
10-50 millió Ft
275 millió Ft
4
kisvállalkozások
középvállalkozások
nagyvállalatok
járműipar
elektronika
élelmiszeripar
gyógyászati segédeszközök
gépgyártás
gépjármű kereskedelem és szerviz
13

Szakértőink


Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.